İSTANBUL / GÜNGÖREN - Ömer Dinçer İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda İstanbul Büyükşehir Şehir Belediyesi tarafından öğrencilerimize afet eğitimi verildi.

Ekm

25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 13.30'da okulumuz konferans salonunda okul aile birliği genel kurul toplantısı yapılacaktır.

Ağu

Allah Rahmet Eyleye

TÜM VELİLERİMİZİN VE EĞİTİM CAMİASININ MEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

Ağu

Okul Müdürü Salih KÖKTAŞ kendi isteğiyle Samsun iline ataması yapıldığından dolayı okulumuzdaki görevinden ayrıldı.Ayrılış dolayısıyla veda mesajı yayımladı.

UNUTMADIK... UNUTTURMAYACAĞIZ...

Okulumuzda karne günü dolayısıyla yıl sonu programı yapıldı.

Haz

Bilim ve sanat sergimizin açılışını Şube Müdürlerimiz: Abdurrahman Ensari, Hasan Bilgin ve Salih Aktürk ile okul müdürleri,öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla gerceklestirdik.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mektebin verecegi ilim ve fen sayesindedir ki; türk milleti, türk sanatı, iktisadiyati, türk şiir ve edebiyatı, bütün bedayiiyle inkişaf eder.

(Mustafa Kemal Atatürk)

May

Okulumuzda rehber öğretmenimiz tarafından Milli Savunmna Üniversitesi'nin tanıtımı yapıldı.

Nis

İstanbul Atatürk Hava Limanı’nda düzenlenen havacılık, teknoloji ve uzay teknolojisi festivaline (TEKNOFEST) katılım sağladık. Öğrencilerimiz birçok alandaki gelişmeyi yakından görerek deneyim kazandılar. Gelecekte kendilerine ilham kaynağı olcak olan milli teknoloji hamlesine tanık oldular. Solo Türk gösterisini beğeniyle izlediler. Bugünün çocukları yarının umutlarıdır.

Nis

Din Eğitimi Genel Müdürlüğü KTS kapsamında Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenlerimiz; öğrencilerinin günlük ibadetlerini yerine getirirken okunan sure ve duaları, tecvid ve mahreç kurallarına uygun olarak okumalarını sağladı.

Okul mescidinde öğrenciler ile beraber namaz kılındı, öğretilen sure ve dualar uygulamalı bir şekilde  okundu.

May

Okulumuzda doğal afetlerde yardımlaşma ve dayanışmanın bir örneği olarak öğrencilerimize Kızılay'ın  tanıtımı yapılarak yardımseverlik ve dayanışma bilinci oluşturuldu.

Nis

Okulumuzda izleme ve değerlendirme sınavını yaptık

Nis

Okulumuzda kitap okumayı teşvik etmek için askıda kitap uygulamasını gerçekleştirdik.