İSTANBUL / GÜNGÖREN - Ömer Dinçer İmam Hatip Ortaokulu

Ock

''Dilimizin Zenginlikleri'' Kapsamında çalışmalarını çeşitlendiren ve zenginleştirerek devam ettiren öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkürler

Ock

Okulumuzda ''Dilimizin Zenginlikleri'' kapsamında yapılan ve yapılmaya devam edecek olan etkinliklerde katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize ve çalışmalara özveri ile katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İLÇE BİRİNCİSİ '' Muhammet Abdullah DOLAŞ

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, Anadolu İmam Hatip Liseleri ile İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen '' Genç Bilaller Ezan Okuma '' yarışmasında birinci olan okulumuz öğrencilerinden Muhammet Abdullah Dolaş öğrencimizi ve bu süreçte öğrencimizi hazırlayan Din Kültürü öğretmenimiz Abdulkadir Akbulut hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

6-A Şubesinden Öğrencimiz Safa AĞAOĞLU Genç Seda / 8-D şubesinden Beyza KARAKOÇ Genç Nida İho kuranı-kerimi güzel okuma yarışmasında başarı gösterdikler için kendilerini tebrik eder bu başarının tüm okul öğrencilerimize teşvik olması ve bu tür organizasyonlarda öğrenci sayımızı artırarak devam etmeyi ümit ediyoruz. Ayrıca Kuran ı okuyup anlamayı ve tatbik etmeyide nesillerimize nasip etsin.

Ara

Mescidimizin fiziki şartlarını daha sıcak bir hale dönüştürmek ve öğrencilerimizin bu ortamda ibadetlerini huşu içinde yapabilmelerini sağlamaları için, ara tatilde boyasını halı değişikliğini ve kıble-mihrap çalışması yapılacağından siz velilerimizden okul aile birliği aracılığı ile hayır ve desteklerinizi bekliyoruz.

Ara

Bugün okulumuz Müzik Öğretmeni Muhammet KUŞBEY' i 6 aylığına ve Görsel SANATLAR Öğretmeni Alperen MERCİMEK' i 21 günlüğüne Vatani görevlerini yapmaları için askere uğurladık. Kendilerine hayırlı teskereler diliyoruz.

Kas

Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Esra Çelikçaş Velilerimize yönelik kişisel hijyen ve yeterli beslenme konulu seminer düzenleyerek farkındalık oluşturdu.

Kas

Okulumuz Öğretmenler günü kutlamasında, ikramlarıyla Okul Aile Birliği ve çalışanlarımıza, organizasyona katkısı olan öğretmenlerimize teşekkürlerimizi borç biliriz.

Kas

12 kasım afet eğitimi hazırlık günleri kapsamında ööretmenlerimizin sınıflarda uyguladığı etkiniklerden kesitler

Kas

Zeytinburnu 75. Yıl Ortaokulundan, 31 Elkim 2023 Salı günü Okulumuz Ömer Dinçer İmam Hatip Ortaokulu na Müdür olarak atanmış olan Yavuz Selim YILMAZ beye hayırlı olsun der, kurum olarak görevinde başarılar dileriz. Allah utandırmasın.

Kas

Okulumuzda 25 Ekim 2023 Çarşamba 13:30' da gerçekleşen Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetleme Kurul seçimi yapılmış ve 2023-24 Eğitim Öğretim Yılı O.A.B. Yönetimi aşağıdakı gibi belirlenmiştir. Kurum olarak Okul Aile Birliği yönetiminin okulmuza hayırlı olmasın diler, okulumuza sağlıyacağı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Küçük kızlar ilçe 1.si Zeynep Seyhan

Küçük erkekler ilçe 1.si Mustafa Yalçın , ilçe 2.si Mustafa Eymen Ünsal , ilçe 3.sü

Yıldız Kızlar ilçe 2.si, ilçe 3.sü Büşra Emener

Yıldız erkekler ilçe 1.si Hasan Temel

Ekm

Güngörendeki okullar arası yapılan 40 hadis yarışmasının ödül töreni ilçe emniyet müdürümüz, kaymakamımız ve ilçe milli eğitim müdürümüzün katılımıyla gerçekleştirildi.

Yarışmada 1. Olan 8/D sınıfından Enver Kseıbatı’ya 5000 TL para ödülü, 3. Olan 7/E sınıfından Rahaf Hamo’ya 2000 TL para ödülü ve yarışmaya katılan diğer öğrencilerimize de çeşitli hediyeleri takdim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumuzun 23 Ekim 2023 Tarihine kadar olan son dört aylık Okul Aile Birliği hesap bilançosudur.

Ekm

Yeni yayınlanan yönetmelik gereği 2023-2024 Eğitim öretim yılı 23.10.2023 pazartesinden itibaren geçerli olacak tenefüs saatlerindeki düzenleme ve giriş çıkış saatlerimiz hayırlı olsun