İSTANBUL / GÜNGÖREN - Ömer Dinçer İmam Hatip Ortaokulu

Ömer Dinçer İmam Hatip Ortaokulu

Güneştepe Mahallesi Yavuz Selim Caddesi No 42 Güngören / İstanbul
Vizyon
Yönetici, öğretmen, öğrenci ve velileri ile bütünleşmiş,güçlü kadrosuyla nitelikli eğitim veren, başarılarıyla, sosyal ve kültürel faaliyetleri ile ön plana çıkan, bölgede tercih edilen bir okul olmak
Misyon
Ömer Dinçer İmam Hatip Ortaokulu olarak hedefimiz; çağın gerektirdiği bilgi ve donanıma sahip, yaratılış gayesinin bilincinde, ülkemizin ve dünyanın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında kendini geliştirmeyi, kültürel mirası ve yaşanan hayatı yorumlayabilmeyi, problemlere çözüm üretebilmeyi, hedefleyen, ahlaki olgunluğa sahip fertler yetiştiren, her yıl seviyeli Ortaöğretim kurumlarına artan sayıda öğrenci yerleştiren bir okul olmaktır.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
08.30 - 14.40
DOĞALGAZ
İngilizce Arapça